Det finns två sätt som ni kan byta kontaktuppgifter i ett DIS som ni har blivit kvalificerade i.

1. Ni kan antingen registrera ett nytt konto i e-Avrop med den nya e-post adressen och fylla i dem uppgifter som ni vill ha i DIS:et och sedan göra en ny ansökan. (Guide för registrering av nytt konto)
  2. Eller så kan ni uppdatera era profil uppgifter och sedan skicka in en ny ansökan från ert redan registrerade konto.

Denna guide kommer visa er hur nu genom för en ändring enligt 2.

Ändra profil uppgifter

Det första ni behöver göra är att ändra kontaktuppgifterna i profilen, detta gör ni från meny valet Profil från Mina sidor efter ni har loggat in i e-Avrop, se bild nedan.

Bild 1 Visar meny valet Profil från Mina sidor

När ni har klickat er in på meny valet Profil så finner ni möjligheten att byta Användarnamn och e-post adress från fliken Lösenord, se nedan.

Bild 2 visar Min profil fliken Lösenord

Om ni vill ändra företagsuppgifter eller adresser så finner ni det från fliken Profil se bild nedan.

Bild 3 visar Min Profil fliken Profil

När ni är har säkerställt att era uppgifter är korrekta och ni är nöjda med era ändringar så kan ni gå vidare till och skicka in en ny ansökan.

Skicka in en ny ansökan

För att skicka in en ny ansökan på ett DIS så behöver ni först ha fått ett besked på eran tidigare ansökan.
Så fort ni har fått det så kan ni inkomma med en ny ansökan, detta gör ni genom att leta upp det aktuella DIS:et som ni vill uppdatera era kontaktuppgifter i och sedan lämna in en ny ansökan precis som ni gjorde första gången.

Guide för inlämnande av anbud/ansökan