e-Avrop erbjuder två olika sätt att lämna flera anbud i samma upphandling och/eller registrera konto för flera olika företag.

Alt 1. BETALTJÄNST

Utökade Profiler är en betaltjänst för att kunna lämna flera anbud i samma upphandling med en och samma inloggning.

I tjänsten ingår:

En och samma mailadress/login till alla profiler

Obegränsat antal tilläggsprofiler till huvudkontot

Möjlighet till olika kontaktuppgifter per konto för avtalsadministration/-uppföljning

För att välja denna lösning loggar du in i e-Avrop och klickar på profil under mina uppgifter. Välj fliken ”profil” klicka på knappen Skapa profil och följ anvisningarna.

Alt 2. UTAN KOSTNAD

Du kan registrera flera olika konton på e-Avrop helt kostnadsfritt förutsatt att varje konto är kopplat till en egen och unik e-postadress. Med denna metod kan du registrera lika många konton som du har e-postadresser.