Om du glömt ditt nuvarande lösenord kan du skapa ett nytt. Detta gör du genom att klicka på länken "Glömt lösenord" på sidan där du loggar in. På den sida som visas följer du sedan bara instruktionerna. Det nya lösenordet skickas automatiskt till den e-postadress som finns registrerad på dig i systemet.

När du efter det loggar in på e-Avrop med det nya lösenord du fick via e-post uppmanas att byta detta till ett lösenord du själv anger. Observera att detta lösenord måste bestå av minst 8 tecken utan mellanslag och innehålla både små och stora bokstäver samt siffror och/eller specialtecken (utropstecken, frågetecken, punkt mm).