Ibland kan det hända att kopplingar i Word inte fungerar vid exempelvis förhandsgranska

Felet ligger i Word och beror sannolikt på följande:

Word lägger själv upp bokmärken. En innehållsförteckning lägger upp bokmärken av typen TOC (Table OF Content) Om filen konverterats i många steg eller om ordningen i innehållet stuvats om kan det bli fel på bokmärkena i dokumentet. Dokumentet blir i den meningen korrupt.

Det här är ett känt problem och det är enkelt att lösa.

1. Det ni behöver göra är att öppna/redigera dokumentet i Word.
  2. Gå sedan till fliken Infoga i Word och klicka på knappen Bokmärke

3. Då får ni upp en ruta som ser ut som denna
    Oavsett om listan är tom eller ej när ni öppnar nedan ruta så bocka i och ur Dolda bokmärken för att framhäva samtliga bokmärken i dokumentet.

4. Nu tar ni och helt enkelt tar bort varje bokmärke som ni ser i listan.
    När det är klart så trycker ni på stäng.
  5. Om ni har en innehållsförteckning i filen, så kan det nu vara bra att uppdatera den
    Detta gör ni genom att högerklicka på innehållsförteckningen och välja Uppdatera fält.
    Och sedan Uppdatera hela tabellen
  6. Sedan så kan ni spara och ladda upp filen i e-Avrop eller bara spara om ni har valt att redigera filen i e-Avrop.