Under menyvalet bevakningar får du en överblick över alla dina prenumerationer på avtal samt aktuella och kommande upphandlingar. Från denna sida kan du lägga till, pausa och radera dessa bevakningar. Du får ett meddelande till den e-postadress du har angivit i din profil så fort bevakningen sammanfaller med din val.

Bevaka avtal:

1. Logga in
  2. Från Mina sidor klickar du på Avtal

3. Klicka på det avtal du vill bevka

Om du istället vill bevaka en hel kategori eller varugrupp klicka istället på Bevaka Kategori/Varugrupp och se hoppa ned till steg 5.

4. Klicka på Bevaka avtal och sedan på aktivera

5. Välj nu vilket kateogri och eller den varugrupp du vill bevkaa  klicka sidan på lägg till kategori och eller Lägg till varugrupp

6. Ni kan nu se dem Avtal/Kategorier/Varugrupper ni bevakar genom att klicka på Bevakningar under Mina uppgifter (I vänster menyn) och sedan välja Avtal.