Under menyvalet bevakningar får du en överblick över alla dina prenumerationer på avtal samt aktuella och kommande upphandlingar. Från denna sida kan du lägga till, pausa och radera dessa bevakningar. Du får ett meddelande till den e-postadress du har angivit i din profil så fort bevakningen sammanfaller med din val.

Bevaka avtal:

1. Logga in
2. Från Mina sidor klickar du på Bevakningar

3. Bevakningens omfattning: Här väljer du vad du vill bevaka.
A)   Filtrering på organisation
B)   Filtrering på CPV-kod
C)   Bevakningens omfattning

Bevakningens omfattning:
CPV är en trädstruktur. Du meddelas så fort en upphandling publicerats där CPV-koden och bevakningen sammanfaller enligt det scope du valt.

4. När du har gjort dina val aktiverar du bevakningen genom att klicka på Aktivera

5. Nu kan du se din bevakning.

Du raderar upphandlingen genom att klicka på papperskorgen i anslutning till bevakningen. Du pausar bevakningen genom att klicka på den gröna pilen.