Om det aktuella kontot innehåller anbud föreslår jag att ni istället för att radera kontot byter kontakperson på kontot. Följ instruktionerna enligt länken nedan:

https://www.e-avrop.com/hlp/e-post.htm

Om det finns påbörjade eller inlämnade anbud från kontot är det väldigt viktigt att ni har kvar inlämningsbeviset med lås och nyckel till det/de aktuella anbudet/anbuden. Om du byter användaruppgifter efter att du påbörjat ett anbud kan du bara verifiera dig med låset och nyckel.