Denna guide kommer visa dig hur du enkelt kan föra in flertalet krav till vårt system, med hjälp av vår inklistringsfunktion.

Du finner denna funktion på sidan Skakrav och Utvärdering i upphandlingsprojekt där du aktiverat utvärdering online.

Länk till Excel mall för både Skakrav och Utvärdering

Klistra in

Rutan du klistrar ska klista in kraven hittar du ovan anvisad plats. (Se bild)
Om du använder dig av vår Excel-mall för formatering av kraven så behöver du inte fundera på utformningen, utan Excel-arket hjälper dig att formatera kraven korrekt för inmatning.

Efter att du fyllt i Excel-mallen klickar du på knappen kopiera i Excel-mallen, då kopieras dem ifyllda cellerna så att du sedan kan klistra in de i ovanstående ruta.

För Skakrav:

Vilket resulterar i följande krav.

För utvärdering:

Som resulterar i följande: