Profil

• Fliken lösenord: Här kan du byta användarnamn, detta gör du enkelt genom att fylla i dem fält du vill byta, samt ditt nuvarande lösenord nere till höger och till sist tryck på spara

• Fliken organisation: Här kan du fylla i eller ändra uppgifter om er organisation, samt din kontaktinformation. Skriv ditt organisationsnummer och klicka på "Sök". Informationen om ditt företag så som det är registrerat på Bolagsverket kommer då att listas. Gör eventuella justeringar för adress mm.

• Fliken funktioner: Här får du en översikt över dem funktioner och rättigheter du har blivit tilldelad i e-Avrop, du får även en översikt över aktuell historik. Samt möjligheten att radera ditt användarkonto hos e-Avrop.

• Fliken tillägg: Förenkla dokumenthantering - Tilläggsprogram för Internet Explorer. Tillägget hanterar in- och utcheckning av filer samt dokument ned- och uppladdningar automatiskt.

Koppla Worddokument på Internet - Tilläggsmodul för MS-Word. Tillägget innebär att du kan använda kopplade dokument på Internet Kopplingar du valt att ha i ditt dokument uppdateras automatiskt med informationen angiven i upphandlingens grunduppgifter, utvärderingsmodul mm.

• Fliken TED: Ändringar här kommer endast påverka framtida TED-annonser. Pågående annonser förblir oförändrade av dessa ändringar.

Bevakningar

Här får du en överblick över alla prenumerationer på avtal och aktuella och kommande upphandlingar. Från denna sida kan du lägga till, pausa och radera dessa bevakningar.

Fliken Upphandlingar: Välj en/eller flera CPV-koder. Du meddelas så fort en upphandling publicerats där CPV-koden och bevakningen sammanfaller enligt det scope du valt:

Fliken Avtal: Här kan du se alla dina bevakningar på avtal. Din bevakning kan vara på ett enskilt avtal, på en varugrupp bestående av flera avtal eller på en kategori bestående av flera varugrupper. Om din bevakning är aktiv, innebär det att du automatiskt får ett meddelande via e-post när ett avtal går ut, tillkommer eller när en bilaga uppdateras eller tillkommer.