Denna guide går igenom översikten Pågående projekt och ger dig en uppfattning av vad som är möjligt att göra.

Filtrerings- & sorteringsmöjligheter

Upphandlare:
Du kan här välja att visa upphandlingar som en annan upphandlare är ansvarig för, alternativt visa alla upphandlare i er organisations upphandlingar. Notera att det även går att söka i detta fält

A:
Här kan du välja att filtrera upphandlingarna baserat på dem organisationer du är medlem i. Förutsatt att det i listan finns upphandlingar ifrån mer än en organisation.

Fritextsökning:
Text som skrivs in i detta fält eftersöks i fälten Titel samt Diarienummer, och filtreras i realtid.

Återställ filer:
Du återställer enkelt filtret genom att klicka på denna knapp

Visa alla:
Om du vill slippa att byta sida för att kunna se alla projekt kan du klicka i denna ruta. Då visas samtliga projekt i ditt urval i en lång lista.

Titel:
Här kan ni sortera genom att klicka på rubriken och filtrera genom att klicka på förstoringsglaset bredvid rubriken. Text som matas in i detta fält eftersöks i enbart i fältet Titel.

Diarienummer:
Här kan ni sortera genom att klicka på rubriken och filtrera genom att klicka på förstoringsglaset bredvid rubriken. Text som matas in i detta fält eftersöks i enbart i fältet Diarienummer.

Ägare:
Här kan ni sortera genom att klicka på rubriken och filtrera genom att klicka på förstoringsglaset bredvid rubriken. Text som matas in i detta fält eftersöks i enbart i fältet Ägare.

Projektdeltagarikoner

Förfarande:
Här kan ni sortera genom att klicka på rubriken och filtrera genom att klicka på förstoringsglaset bredvid rubriken. Text som matas in i detta fält eftersöks i enbart i fältet Förfarande.

Status:
Här kan ni sortera genom att klicka på rubriken och filtrera genom att klicka på förstoringsglaset bredvid rubriken. Text som matas in i detta fält eftersöks i enbart i fältet Status.

Datum:

Om du vill se vilket datum en aktivitet löper ut kan du föra muspekaren över aktiviteten i Status kolumnen. Då visas datumet i tillägg till antal dagar kvar.

B - Ohanterade granskningar:
Om du klickar på denna ikon så kommer listan sorteras på Ohanterade granskningar

C - Obesvarade frågor:
Om du klickar på denna ikon så kommer listan sorteras på Obesvarade frågor

D - Inkomna anbud/ansökningar:
Om du klickar på denna ikon så kommer listan sorteras på inkomna Anbud/Ansökningar

E - Nyligen besökta projekt:
Om du klickar på denna ikon så kommer listan sorteras på dem projekt som du öppnat mest den senaste tiden. Antalet klick på ett projekt kommer att förfalla under en 30-dagars period.

Denna inställning kommer kommas ihåg i webbläsaren så om du klickar i den så kommer listan per standard att sorteras på nyligen besökta.

(Notera att projekt du besöker oftare får en mörkare blå ton än dem du sällan går in på.)

Meddelande ikoner