Denna guide går igenom översikten Projektarkiv och ger dig en uppfattning av vad som är möjligt att göra.

Filtrerings- & sorteringsmöjligheter

Upphandlare:
Du kan här välja att visa upphandlingar som en annan upphandlare är ansvarig för, alternativt visa alla upphandlare i er organisations upphandlingar. Notera att det även går att söka i detta fält

A:
Här kan du välja att filtrera upphandlingarna baserat på dem organisationer du är medlem i. Förutsatt att det i listan finns upphandlingar ifrån mer än en organisation.

Fritextsökning:
Text som skrivs in i detta fält eftersöks i fälten Titel samt Diarienummer, och filtreras i realtid.

Återställ filer:
Du återställer enkelt filtret genom att klicka på denna knapp

Visa alla:
Om du vill slippa att byta sida för att kunna se alla projekt kan du klicka i denna ruta. Då visas samtliga projekt i ditt urval i en lång lista.

Titel:
Här kan ni sortera genom att klicka på rubriken och filtrera genom att klicka på förstoringsglaset bredvid rubriken. Text som matas in i detta fält eftersöks i enbart i fältet Titel.

Diarienummer:
Här kan ni sortera genom att klicka på rubriken och filtrera genom att klicka på förstoringsglaset bredvid rubriken. Text som matas in i detta fält eftersöks i enbart i fältet Diarienummer.

Ägare:
Här kan ni sortera genom att klicka på rubriken och filtrera genom att klicka på förstoringsglaset bredvid rubriken. Text som matas in i detta fält eftersöks i enbart i fältet Ägare.

Projektdeltagarikoner

Förfarande:
Här kan ni sortera genom att klicka på rubriken och filtrera genom att klicka på förstoringsglaset bredvid rubriken. Text som matas in i detta fält eftersöks i enbart i fältet Förfarande.

Arkiverad:
Här kan ni sortera genom att klicka på rubriken och filtrera genom att klicka på förstoringsglaset bredvid rubriken. Text som matas in i detta fält eftersöks i enbart i fältet Arkiverad.

B  - Ohanterade ärenden
Om du klickar på denna ikon så kommer listan sorteras på Ohanterade granskningar

C - Projekt att radera
I denna kolumn markerar du upphandlingsprojekt som du vill radera.

D - Markera/Avmarkera alla för radering
Du kan klicka på denna ikon för att snabbt markera alla upphandlingsprojekt i listan. (Tips du kan filtera listan innan du klickar här för att snabbt markera dem utvalda upphandlingsprojekten.)

Ikoner
denna ikon visas om du har ett ohantert ärende.

Radera projekt

För att radera projekt i arkivet så markerar ni dem genom att kryssa i rutan so visas i kolumen C - Projekt att radera. Då visas en en ny knapp brevid återställ filter (Se bild ovan).

Klickar du på den får du upp en ny ruta där du får se vad som kommer raderas inna du bekräftar ditt val. (Se bild nedan)