Highlights

• Vi har förbättrat tillgänglighet på vår hemsida och uppfyller nu även WCAG 2.1 AA, tidigare hade vi bara stöd för WCAG 2.0 AA
    Och om ni inte redan har upptäckt det så har vi ett högkontrastläge ni kan aktivera från er profil.
  • Ni kan nu högerklicka för att klista in utan formatering i våra text fält som tillåter formatering, detta gör att ni nu enklare kan kopiera in texter från olika källor utan att behöva oroa er att formatering blir konstig.

Förbättrade funktioner

• Vi har lagt in en Markera alla på Dynamisika Inköp för att göra det enklare att lägga till kvalificerade leverantörer.
  • Det går nu att kontakta support för att ändra default valuta för era projekt.
  • Vi har skapat separata fält för tilldelningsmeddelanden för LoV och DIS, era systemadministratörer finner dessa under systemadministration.
  • Vi har lagt till en Word-koppling för leverantörs ort, så att ni t.ex. kan enklare kan skapa avtalsmallar för underskrift.
  • Vi har gjort ett antal mindre förbättringar av hur Signeringstjänsten fungerar läs mer nedan.
  • Vi har lagt till Märkning i Avtals API:et, så att ni nu kan läsa in även det fältet, oberoende av vilken funktion av API:et nu använder er av.
  • Hantering av Personuppgiftsbiträdesavtal har förbättrats på så sätt att vi nu kan ta bort kravet att nya användare behöver acceptera ett sådant om det redan finns ett upprättat oss emellan.
  • Vi har kompletterat inbjudningsmejlet till upphandlingar med sista anbudsdag/ansökningsdag

Felkorrigeringar och prestandaförbättringar

• Informationsrutorna i Avtalsdatabasen visar nu hur många tecken till man kan lägga till innan gränsen för hur många som tillåts överskrids.
  • Signeringstjänsten:
    • Klockslagen på sista dag för signeringar är nu alltid 23:59
    • Väntande signeringar på Mina sidor visar inte längre förfallna signeringar
    • Signeringar får nu statusen förfallen när sista dag för signering har passerat
    • Skaparen av en signeringsinbjudan får nu ett meddelande när en signering blir förfallen.
    • Signeringsmejlet är nu tvåspråkigt (SV/EN)
    • Org. nr är krävs nu om man inte väljer att signera med en privatperson.
    • Filtrering av status på fliken Signeringar filtrerar nu som förväntat.